Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2016 14:24
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Po iPhonu 7 je obrovská poptávka. Lidé za stání ve frontách před Apple obchody chtějí téměř 80 000 Kč

TECH
Uložit Uložené

Tento rok bude jedním z těch úspěšnějších.

Nový iPhone možná nepatří na vrchol technologických inovací, ale i tak se mu každý rok podaří to, čeho chtějí dosáhnout snad všichni výrobci konkurenčních Android smartphonů - vytvořit v potenciálních zákaznících tak velkou touhu, že jsou schopni čekat i několik dní ve frontě před obchodem, jen aby mohli mít iOS novinku mezi prvními na světě. Jak informuje web DailyMailve vícero větších městech (New York, Berlín atd.) totiž opět hlásí neustále rostoucí zástupy nedočkavých lidí ochotných zůstat v jejich stanech na ulicích až do pátku, tedy dne, kdy si budou moci sedmičky konečně koupit. A jestli náhodou nemá někdo čas, tak má k dispozici možnost za zhruba 80 000 Kč služby profesionála, který si to za dotyčného poctivě odstojí. V nabídce jsou však i jiná místa na prodej, díky kterým pak dostanete iPhone 7 o pár minut dříve. Stačí jen zaplatit přibližně 8 000 Kč.

Obrovskou poptávku po nových iPhonech navíc pociťují i američtí mobilní operátoři. Například takový CEO společnosti T-Mobile prozradil, že počet předběžných objednávek k dnešnímu dni až 4 násobně převyšuje celkový počet předobjednávek oproti loňskému iPhonu 6s. Podstatné ale je, že do očekávaného spuštění prodeje zbývají ještě asi tři dny, takže se máme na co těšit. Pokud iPhone 7 a iPhone 7 Plus přeci jen zabodují, staronový Apple může mít před sebou jedno z těch nejlepších období.

Domů
Sdílet
Diskuse