Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2016 21:22
Čas čtení 0:00
Jakub P.

The Weeknd představil název a cover třetího alba. Datum vydání však zůstává neznámé

HUDBA
Uložit Uložené

Toto je pravděpodobně ta nová éra, na kterou Abel tak upozorňoval.

Druhé studiové album Beaty Behind the Madness  z dílny The Weeknda vyšlo loni a torontského umělce vystřelilo mezi hvězdy světového popu. V posledním období jsme ale od Abela neslyšeli žádný nový sólový track. Co však dělal, bylo upozorňování na jakousi novou éru, kterou odstartuje. Mnozí z nás tušili, že tímto slovním spojením odkazuje na třetí desku a měli jsme pravdu. Nebylo to tolik těžké uhodnout, protože se objevily informace o tom, že bude nahrávat ve studiu společně s Daft Punkem a navíc vymazal veškeré fotografie ze svého Instagramu.

The Weeknd tedy oznámil nové album. Jak se bude jmenovat? Starboy. Vedle odhalení názvu uveřejnil kanadský zpěvák i cover, který má na svědomí Nabil. Ostříhaný Abel na něm sedí na koženém gauči, drží si hlavu a na krku má kříž. Zatímco pozadí je červené a titul žlutý, jeho postava je zbarvená do modra. Proč zvolil takový obal, ukáže až čas. Stejně tak ukáže čas, kdy se projektu Starboy dočkáme, protože release date je aktuálně neznámý. Sám autor ho ale označil jako nejlépe znějící nahrávku, jakou kdy udělal. Doufejme tedy, že měl pravdu.

NEW ALBUM COVER / TITLE shot by @nabildo #STARBOY

Fotka uverejnená používateľom ⚡✝⚡ STARBOY ⚡✝⚡ (@abelxo),

Pro více informací ze světa urban music sleduj Raporter

Zpět
Sdílet
Diskuse