Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2016 19:56
Čas čtení 0:00
Ivan J.

Conora McGregora uvidíme bojovat už v listopadu. Proti americkému soupeři se pokusí přepsat historii UFC

SPORT UFC
Uložit Uložené

Podaří se Conorovi přepsat historii?

Všichni fanoušci Conora McGregora a především UFC by si v kalendáři měli zakroužkovat 12. listopad. Po ohlášení New Yorku jako hostitele UFC 205 nás nechávali organizátoři dlouhou dobu v napětí. A protože v New Yorku se UFC ještě nekonalo, bylo jasné, že se nám organizace UFC v čele s Danem Whitem bude snažit dát co nejlepší možný zápas. Konec konců, kdyby nám ho i tak neposkytli, do té doby ohlášené 2 titulové zápasy jsou více než dost. Posledních pár týdnů jsme se tedy dočkali množství spekulací. Po trpké prohře Rondy Rousey byl jednou z variant i její návrat. Tento plán ale ztroskotal a její další zápas je nadále v nedohlednu. Všechny spekulace nakonec ukončil Dana White poté, co včera večer za hlavní událost UFC 205 ohlásil souboj Conora McGregora proti šampionovi v lehké váze Eddie Alvarezovi.
 
Určitě stále mnozí z vás mají v paměti s jakými problémy Notorius opouštěl Oktagon naposledy. Právě zranění nohy bylo důvodem, proč všechny dohady o Irově účinkování v New Yorku byly ukončeny. A těch dohadů bylo opravdu hodně, přičemž kromě Alvareze byly dalšími kandidáty na souboj i Nurmagomedov s Aldem. Tentokrát se však zdá být vše v pořádku a na prestižním galavečeru v slavné Madison Square Garden se slavného Ira dočkáme opět. To, že v současnosti je každý zápas do kterého McGregor zasáhne velkou událostí, není žádná novinka. Souboj s Alvarezem ale bude přece jen v něčem unikátní. Conor tímto zápasem nepřijde o titul v pérové ​​váze, ale naopak, zabojuje o svůj 2. titul. V případě jeho zisku by to znamenalo, že se stane historicky prvním fighterem, který je ve stejnou dobu majitelem hned dvou titulů. To se předtím ještě nikomu nepodařilo. 

 

Kdo je Eddie Alvarez? Rodák z Philadephie působí po odchodu z organizace Bellator v UFC teprve od roku 2014, ale začátky neměl vůbec lehké. Hned při svém debutu utrpěl v současnosti 32letý borec prohru s Donaldem Cerronem. Následně se mu však podařilo ovládnout 3 souboje v řadě, přičemž díky tomu poslednímu s Rafaelem dos Anjosem získal titul v lehké váze. Byl to právě souboj s favorizovaným Brazilcem, ve kterém naplno projevil svou sílu a soupeře porazil už v 1. kole. Pokud bude pokračovat v nastoleném trendu, rozhodně se má McGregor na co těšit.

Domů
Sdílet
Diskuse