Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2016 9:35
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Pár kilometrů od Prahy prý v zemi leží nacistický poklad v hodnotě 1,5 bilionu korun. Vykopán by měl být už na jaře

ZAJÍMAVOSTI ČESKO NĚMECKO
Uložit Uložené

Věci se v případě českého pokladu hýbou kupředu.

V Polsku se už několik měsíců snaží lovci pokladů vykopat ztracený nacistický vlak plný zlata, drahokamů či uměleckých děl, ale kdyby věděli o tom, že pár kilometrů od Prahy se má v zemi ukrývat přes 1,5 bilionu korun v jiném nacistickém pokladu, možná by se byli už dávno přesunuli. Štěchovice leží jen asi 25 kilometrů od Prahy a kromě toho, že jde o zcela tichou oblast, v lesích za nimi se už tvrdě pracuje a kope. Už za druhé světové války se v Štěchovicích nacházela škola jednotek SS, a tak se nikdo nedivil, když se na veřejnost dostaly informace, že v hloubce přibližně pěti metrů je ukryto asi 540 krabic plných pokladů. Krabice by se měly nacházet v podzemní jeskyni, kterou se nyní snaží objevit tým v čele s Josefem Mužíkem a ať ti již informace o pohádkovém bohatství pod zemí přijdou jakkoli bláznivé, měli je potvrdit dokumenty přímo od nacistického generála Emila Kleina.
 
Nacisté však před útěkem z Česka jeskyni plnou pokladů kvalitně zasypali hlínou, aby vchod neobjevil jen tak leckdo a žádná zábava nejsou ani samotné výkopové práce, protože prokopat se do takové hloubky dá i těžkým strojům zabrat. Josef Mužík se na své cestě k vysněnému objevu dokonce spojil s Němcem Helmutem Gaenselem, který kdysi pracoval pro českou tajnou službu a vyslýchal generála Kleina. Právě vysoce postavený nacista Gaenselovi všechno prozradil, a Němec tak nyní prý zná nejen přesný obsah zakopaných krabic, ale i přesné místo, kde se poklad nachází. Chlapi prohlásili, že chtějí poklad vykopat nejpozději do nadcházející jara, takže jim budeme držet palce a věřit, že pár tisíc pak pošlou i nám do redakce.

Domů
Sdílet
Diskuse