Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2016 11:14
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Pákistánský prodavač čaje Arshad se stal modelem ze dne na den. Stačila na to jedna fotografie a obdivovatelé se jen hrnuli

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Prý by si chtěl zahrát i ve filmech.

Na člověka se může usmát štěstí i v tom nejneočekávanějším momentě. Své by ti o tom nejnověji dokázal říct i mladičký, stále teprve 18letý chlapec Arshad Khan, který před pár dny jako obvykle prodával čaj na trhu v pákistánském hlavním městě Islámábád. Arshad netušil, že se kolem jeho stánku motá fotografka Jiah Ali a netrvalo dlouho, než si prodavače Jiah všimla a zvěčnila ho při jeho pracovní rutině. Fotografii pak Jiah zavěsila na sociální média a odtud to už byl rychlý a krátký příběh. Sympatický modrooký prodavač byl znenadání zasypán zprávami obdivovatelek, jenže největší štěstí se na něj usmálo poté, co se mu ozval místní internetový portál Fitin.pk a nabídl mu modelingovou smlouvu. Arshad tedy v průběhu pár dní zažíval návaly fanynek u jeho stánku s čajem a odpoledne pak chodíval do studia, aby nafotil pro zmíněný portál série fotografií propagující trička a další kusy oblečení na prodej. Sympatický prodavač se už dokonce stihl vyjádřit, že mu nebude dělat problémy ani případné účinkování ve filmech a my se těšíme na to, jak jeho nadcházející kariéra dopadne, protože vzhled na její úspěšné trvání určitě má.



#chaiwala Ladies I found him!

Fotka zveřejněná uživatelem Jiah Ali (@jiah_ali),


Arshad khan making me some tea ;) #chaiwala

Fotka zveřejněná uživatelem Jiah Ali (@jiah_ali),



Domů
Sdílet
Diskuse