Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2016 21:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pil C vypouští tracklist a videoklip z alba HYPE, na kterém se objeví i Vladimir nebo Majk Spirit

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Zároveň spouští předprodej dlouho očekávaného debutového počinu.

Pil Cho debutový počin s již známým titulem HYPE patří v aktuálním roce mezi dva nejočekávanější, což jste sami potvrdili v naší anketě. Interpret s najraketovejším startem kariéry sice oznámil album již v minulém roce, ale pak přišel velký zájem ze strany promotérů, množství koncertů a povinností, a tak musela jít práce na projektu bokem. Také v tomto období jsme se však dočkali velkého množství singlů a spoluprací, které přece jen vyžadují o něco méně pozornosti. Mezi nimi jsme měli možnost slyšet už i dvě ukázky z alba, jmenovitě Vidím jak ich jebe se Separem a Deň za dňom s Laris Diam. Dnes konečně nadešel čas zveřejnění všech důležitých informací o samotném počinu, již tradičně v rámci CBG čtvrtků.

Postupně si tedy představíme nový videoklip, cover a tracklist. Pokud sleduješ Pilovy sociální sítě, pravděpodobně jsi měl možnost zaregistrovat, že před časem navštívil Hongkong, kde však nebyl jen na fakultativním výletu. Právě na tomto místě totiž v jeho režii vznikl vizuál na třetí ukázku z alba, která dostává název Peepshow. Videoklip si Pil C natočil sám, se střihem mu pomohl CBG rider Cash-T, s grafikou GOD FKA OTCENAS a my můžeme s čistým svědomím konstatovat, že za podobný výsledek by se nestyděli ani nejlepší klipmejkři v našich končinách. A abych nezapomněl, dnes byl spuštěn samotný předprodej a HYPE si tedy můžeš rezervovat tradičně na rukahore.sk již nyní. Všechny kusy z předprodeje budou samozřejmě podepsány a doplněné o nálepky z limitované edice.

Během toho, jak podruhé či potřetí posloucháš Peepshow, si zároveň můžeš prohlédnout pravděpodobně jeden z nejvkusnejších coverů československé scény vůbec. Tedy samozřejmě až po našem Freshtape. Toto však není zcela finální verze, jaká se objeví u tebe na poličce, protože nosič dostane ještě i decentní kartonový obal. Nech se překvapit. Artovou stránky alba si vzal na starosti GOD FKA OTCENAS ve spolupráci se samotným autorem a tady je výsledek, i s tracklistem.

Doporučeno
Paranoia se někdy vyplatí. Yzomandias odměnil fanoušky EPčkem, na kterém se konečně hudebně posunul Paranoia se někdy vyplatí. Yzomandias odměnil fanoušky EPčkem, na kterém se konečně hudebně posunul 15. dubna 2024 14:00

1. Intro
2. Teriyaki
3. Peepshow
4. Deň za dňom feat. Laris Diam
5. Inhale
6. Dekadentný feat. Moja reč
7. Unavený
8. V Aute feat. Vladimir 518
9. V tom meste
10. Sin City feat. Majk Spirit
11. Diablo feat. FOBIA KID
12. Mám piči
13. Vidím jak ich jebe feat. Separ
14. Taxikar
15. Die Hard

Pil C vypouští tracklist a videoklip z alba HYPE, na kterém se objeví i Vladimir nebo Majk Spirit
Domů
Sdílet
Diskuse