Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2016 6:58
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Fenomenální blaf pokerového hráče se zoufalými kartami, kterým soupeře psychicky zničil v přímém přenosu. Získal 8 milionů dolarů a odešel spokojený

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Qui Nguyen se zapsal do historie.

Extravagantní pokerový hráč Qui Nguyen se před pár dny stal vítězem akce World Series of Poker, když ve finále porazil svého rivala Gordona Vaya. Spokojený Nguyen odcházel domů s vydělanou částkou přesahující 8 milionů dolarů a po dlouhých hodinách hraní si už i on musel spokojeně vydechnout, že nastal čas na relax a oslavy. Qui Nguyen se u finálového stolu těšil velké podpoře, když zůstal v poslední hrající dvojici se zmíněným Vayem a svůj fenomenální výkon v turnaji předvedl ještě před finální hrou. S prakticky nepoužitelnými kartami vyprovokoval Vaya, aby ztratil obrovskou část herních žetonů.
 
Nguyen hrál agresivně a svůj tah i navzdory prohrávajícím kartám dotáhl až do takové dokonalosti, že znejistělý Vayo jeho sázku nakonec dorovnal a poté, co Nguyen suverénně posunul do středu všechny své žetony a šel all-in, Vayo měl dvě možnosti. Buď by šel all-in i on se svou částí žetonů a modlil by se, aby Nguyen skutečně blafoval, nebo mohl karty jednoduše zahodit a poprat se se situací, v níž by ztratil velkou část svých herních žetonů. Po dlouhém rozmýšlení nakonec Vayo výherní karty zahodil a protože Nguyen své karty neukázal, Vayo se o královském blafu dozvěděl až po skončení a své prohře. Nemusel však smutnit příliš dlouho, protože za druhé místo získal přes 4,6 milionu dolarů a své případné slzy si tedy mohl klidně utírat bankovkami.

Domů
Sdílet
Diskuse