Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2016 12:54
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Jak to vypadá v milionovém příbytku Kylie Jenner? Nechybí rozsáhlá sbírka umění či Playboy magazíny

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

U Kylie doma najdete i takové věci, které byste rozhodně nečekali.

Všichni víme, že Kylie Jenner je na sociálních sítích mimořádně aktivní. Nejen díky Instagramu, ale i prostřednictvím oblíbeného Snapchatu mají fanoušci možnost nahlédnout do jejího soukromí. Tentokrát mohli fanoušci absolvovat menší prohlídku po jejím nejnovějším domě. Nejmladší Kardashianka ukázala svůj několikamilionový příbytek v Hidden Hills prostřednictvím řady Snapů. Jen tak pro zajímavost, dům v Kalifornii není jejím jediným příbytkem. 19letá kráska se může pochlubit i dalšími luxusními nemovitostmi, které se nacházejí v prominentních lokalitách.

Vraťme se ale zpět k 6milionovému domu v luxusní části Hidden Hills. Ten má šest ložnic, sedm koupelen, bazén či vinný sklípek. Kylie prostřednictvím Snapchatu ukázala hned několik pokojů. Jeden z nich nazvala příznačně The Boys Room a nachází se v něm například slušná sbírka vintage Playboyů. Kylie očividně ví, jak potěšit své kamarády. Další pokoj patří jejím oblíbeným štěňátkům jménem Norman a Bambi. Ano, o její čtyřnohé miláčky je očividně výborně postaráno a v místnosti mají dokonce i obrovský krb. Málokdo by čekal, že Kylie je i velkou milovnicí umění. Během Snapchat prohlídky se však stihla pochlubit několika uměleckými kousky. Kromě toho fanouškům ukázala pár vlastních polaroidů, jejichž autorkou je její asistentka věnující se fotografování.

 

@victoriavillarroel

Fotka uverejnená používateľom Kylie (@kyliejenner),

Domů
Sdílet
Diskuse