Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2016 v 15:07
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Australan s vtipným komentářem čistí svoji zahradu od smrtících pavouků. Jejich vyhubování ti možná přinese i mentální uspokojení

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Na zahradu plnou smrtících pavouků se dá podívat i s humorem.

Život v Austrálii s arachnofóbií musí vypadat jako nejhorší noční můra. Nepřetržitě se na internetu objevují nové a nové zprávy a příběhy o tom, jaký hrozivý živočich se tam objevil, ale kdyby sis chtěl v pohodlí vlastního pokoje zažít každodenní problémy Australana, máme pro tebe řešení. Australan Leo Kim má fungující rodinu i s dětmi a dostatečně velkou zahradu k tomu, aby se tam mohli vyřádit, jenže pravidelně ho trápí pavouci. A to nejen obyčejní pavouci. Leo se každý týden několikrát vydává do zahrady se svými speciálními nástroji, aby bojoval proti zamoření pavouky s názvem redback. Jejich latinský název zní Latrodectus hasseltii, a odporný je nejen pohled na ně, ale i důsledky jejich kousnutí. Před pár desítkami let se pravidelně objevovaly případy toho, kdy lidé na následky kousnutí redback pavouků umírali, avšak od té doby se již lékařům naštěstí podařilo vyvinout protilátky, které dokáží účinky kousnutí minimalizovat. Pokud však protilátka není podána dostatečně rychle, pavouk s charakteristickým červeným páskem dokáže člověka zabít i dnes.
 
Leo se tedy po pár pokusech zbavit se zamoření těmito pavouky rozhodl vzít do ruky kameru a celé své trápení nahrávat i s povedeným komentářem. Možná bys čekal, že se mu v celé zahradě bude ukrývat jen pár pavučin a pár pavouků, ale skutečnost vypadala úplně jinak. Mezi hračkami či květináči nacházel celé pavoučí rodiny a kromě dospělých jedinců i hromadu vajíček. Nejdeme ti zde nyní popisovat, co všechno se v jeho videích děje, ale pokud se pavouků skutečně bojíš, raději ho ani nezačni sledovat, protože ošklivý pocit, že po tobě něco leze jen tak lehko nezmizí.

Domů
Sdílet
Diskuse