Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2016 10:30
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Těsně před vydáním nového alba odhaluje The Weeknd 12minutový film Mania

HUDBA
Uložit Uložené

Starboy dorazí do našich přehrávačů 25. listopadu, což je doslova za dveřmi. Abel má pro nás však ještě jednu ochutnávku.

Příchozí album Starboy od kanadského The Weeknda bude obsahovat 18 skladeb s hosty jako Daft Punk, Kendrick Lamar, Lana Del Rey či Future. Předem je jasné, že půjde o jeden z největších releasů tohoto roku, což potvrzuje i úspěch stejnojmenné titulní písně. Kromě singlu Starboy nám Abel dosud odhalil ještě tracky Party Monster, False Alarm a závěrečnou záležitost desky s názvem I Feel It Coming. Přestože je datum vydání, 25. listopad, opravdu za dveřmi, má pro nás ostříhaný Kanaďan ještě jednu podstatnou ochutnávku, a tou je krátký, 12minutový film titulovaný Mania.
 
Abel snímek Mania na sociálních sítích poslední dny poctivě teasoval. Jak se ukázalo, film pokračuje v příběhu videoklipu Starboy, když se The Weeknd veze ve svém autě, které jsme předtím už viděli. Postupně se kamera přesouvá do klubu, kde si Kanaďana prohlíží jedna dívka. Když se následně vydá na toalety, pronásleduje ho i pán s nožíkem. Ten však neskončí dobře, protože si ho do parády vezme černý panter, který se nakonec změní na onu půvabnou slečnu. Pár si pak užívá společný čas na parketu a před žárem reflektorů. Během celého filmu můžeme slyšet ukázky jednotlivých songů z alba, které výborně doplňují jeho atmosféru. Mania režíroval Grant Singer, autor klipu Starboy či The Hills. Sleduj níže.

Domů
Sdílet
Diskuse