Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2016 18:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kluci z H16 si ve videoklipu Sofistikovaný vychutnávají sushi z polonahého ženského těla

HUDBA
Uložit Uložené

Jednašestce patří závěr tohoto roku, který vyplňují albem, videoklipy a také vyprodanou Primetime Tour.

V roce 2016 nám zbývají poslední dva týdny, a tak už pomalu můžeme sumarizovat. Žebříčky nejlepších skladeb, alb a videoklipů můžete očekávat již brzy a my už teď víme, že v nich nebude chybět ani jednašestka. H16 vydala nedávno společné album SILA, které však již má doma drtivá většina fanoušků, a tak vám ho už snad není třeba přibližovat. Zároveň se již většina skladeb objevila i na oficiálním youtube kanálu chlapců, takže ti určitě neušla například spolupráce s raperem Pil C s názvem Jetpack či Nebojím sa nikoho, kde hostuje DMS. Na @h16tube  najdeš už i banger Dali, velmi střízlivý pohled na Slováky s titulem Národ holubičí, pohodovku Vychilluj s Maxem a mnoho dalšího.

Dnes nám však jedna ze dvou legendárních slovenských crews představuje další ze série vizuálů k albu, který je po Každý deň, Počítaj s nami a Nebojím sa nikoho již čtvrtým a my si dovolíme odhadnout, že určitě ne posledním. Tentokrát dostává videoklip skladba Sofistikovaný a vypadá to na další netradiční reprezent s výborným zpracováním, již tradičně z dílny Michala Nemtuda a jeho A-Teamu. Hudební produkci si na starosti vzal Maik Beatz a tady je výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse