Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. prosince 2016 2:32
Čas čtení 0:00
Marek R.

Zaměstnanci útulku s úsměvem na tváři. Do Vánoc se jim podařilo najít rodinu pro každého pejska

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vánoce v kruhu rodiny.

Vánoce bychom měli trávit v příjemné náladě v kruhu rodiny a stále více do nejbližšího kruhu začínají lidé řadit i zvířata, ať už tedy jde o psy nebo i kočky. Já jako vlastník psa se dokážu ztotožnit s těmito názory a i včerejší Štědrý večer jsme prožili všichni pohromadě a je třeba říci, že právě Timi si Vánoce užil díky trhání papíru asi nejvíce (až zcela ignoroval své hračky a jen trhal papír).
 
Nejen tedy mě, ale určitě mnoho dalších lidí tak nesmírně potěšila zpráva z amerického útulku v Colorado Springs. Na fotografii z tohoto místa vidíme zaměstnance útulku, jak každý jeden stojí v prázdné kleci s obrovským úsměvem na tváři. Podařilo se jim totiž najít domov pro každého jednoho čtyřnohého miláčka ještě do Vánoc, a tak mohli strávit tento svátek již v pohodlí domova s ​​novou rodinkou. Zaměstnanci útulku si dali za cíl najít každému domov do Štědrého večera a noví majitelé v takovém případě nemuseli platit ani žádné poplatky. Nápad se ujal a všichni pejsci se včas ocitli v nové rodince, kde jsou určitě obklopeni láskou.

Domů
Sdílet
Diskuse