Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. února 2017 16:29
Čas čtení 0:00
damnthat

Simpsonovi opět předpovídali budoucnost. Vystoupení Lady Gaga ze Super Bowlu se místy podobá epizodě staré pět let

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nebo možná jen Lady Gaga viděla tuto epizodu a inspirovala se.

Přestože jsem se do celého šílenství kolem amerického fotbalu stále jen dostával, včera v noci to byl můj, pokud si dobře vzpomínám, už čtvrtý Super Bowl a nyní mohu klidně říci, že tento sport opravdu stojí za to. Jako fanoušek evropského fotbalu si ani nepamatuji, kdy naposledy bylo finále Ligy mistrů, mistrovství světa či Evropy takové atraktivní jako včerejší Super Bowl mezi Falcons a Patriots. Vše totiž nasvědčovalo tomu, že Falcons si připíší svůj první triumf v historii, protože jejich ofenzíva tři čtvrtiny zářila, navíc obrana zastavovala jednu běhovou hru Pats za druhou a v té závěrečné čtvrtině se musel stát zázrak, aby bylo skóre zápasu otočené. A ten se také stal. Bradyho družina je první v historii, která smazala takový rozdíl v skóre, ale vše podstatné již v tomto článku.

Jak už bývá zvykem, přes poločas se udělá obrovská show a i díky tomu zápas, který začal 30 minut po půlnoci, skončil přibližně o půl páté. Letos poločasová pauza patřila Lady Gaga a přestože nejsem nějaký velký fanoušek její hudby, je třeba uznat, že její vystoupení bylo výborné a chválí ho lidé po celém světě. Zajímavý je také fakt, že populární sitcom Simpsonovi to opět dokázal a v epizodě před pěti lety předpovídali její vystoupení. Šlo o část s názvem Lisa Goes Gaga, ve které se tehdy objevila animovaná verze americké zpěvačky. Mnohé aspekty jejího vystoupení ze Springfieldu se podobají těm ze včerejšího Super Bowlu a i samotný Twitter účet The Simpsons s radostí sdílí příspěvky, které poukazují na to, že opět předpovídali budoucnost. Nebo jen prostě Lady Gaga viděla tuto část a inspirovala se.



Simpsonovi opět předpovídali budoucnost. Vystoupení Lady Gaga ze Super Bowlu se místy podobá epizodě staré pět let
Zpět
Sdílet
Diskuse