Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. února 2017 12:18
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Po Hughovi Jackmanovi končí s X-Men filmy i Patrick Stewart a jeho Charles Xavier. Rozhodl se tak po emotivní premiéře Logana

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Během týdne změnil Patrick Stewart názor o účinkování v X-Men sáze.

Ještě před pár dny Hugh Jackman prohlásil, že s Wolverinem končí již nadobro. Zároveň nás však potěšil Patrick Stewart, a to svým výrokem, že on se ukončit své působení ve světě mutantů zatím nechystá. Vše se však mění, hlavně díky premiéře na Berlinale. Přítomni byli jak Jackman, tak Dafne Keen a sám Patrick Stewart. A řekl o tom následující. 

„Dojalo mě to. Dojalo mě to mnohem víc, než když jsem to viděl poprvé. Možná to bylo kvůli tomu, že jsem byl s těmito dvěma (Jackman a Keen). V každém případě, film skončil a já jsem cítil, jak mě Hugh chytil za ruku. Podíval jsem se na něj a viděl jsem, že má v očích slzy. V té chvíli jsem si uvědomil, že jsem na tom stejně. Po skončení titulků jsme měli vyjít na pódium, a tak jsem měl pár minut na to, abych přemýšlel. Uvědomil jsem si, že nikdy nenatočíme lepší, vhodnější, citlivější a emocionálnější rozloučení s Charlesem Xavierem. Ještě v ten večer jsem tedy Hughovi řekl: Také končím. Skončilo to.

Na závěr tu máme alespoň něco úsměvného. Naposledy se u Grahama Nortona setkali Jackman, Stewart a McKellen. A právě poslední jmenovaný zavtipkoval o tom, proč v Loganovi není (v roli Magneta).

Zpět
Sdílet
Diskuse