Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
3. března 2017 9:17
Čas čtení 0:00
johnnybravo

V pohádce od Disney se objevil polibek mezi dvěma lidmi stejného pohlaví poprvé v historii. Fanoušci krok ve velkém vítají

ZAJÍMAVOSTI DISNEY
Uložit Uložené

Disney se posouvá kupředu.

Populární pohádková série s názvem Star vs. The Forces of Evil se před několika dny zapsala do historie společnosti Disney. Nová epizoda s názvem Just Friends obsahovala všechny klasické postavy i zápletky, na jaké mohli být dosud fanoušci zvyklí, ovšem Disney v jednu chvíli zobrazilo líbající se páry stejného pohlaví, což se v jejich pohádkách ještě nikdy předtím neobjevilo. Postavy se v této epizodě vydaly na koncert známé chlapecké skupiny a právě skladba se stejným názvem, jaký dostala i samotná epizoda, inspirovala desítky fanoušků přítomných v hledišti, aby na všechno ostatní zapomněli a začali se něžně líbat. V následujících záběrech se pak objevily minimálně dvě dvojice stejného pohlaví, které si vyměnily polibky a Disney tímto krokem potvrdilo, že se vydalo na progresivní cestu za světlejší budoucností.

 

Domů
Sdílet
Diskuse