Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2017 10:12
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Mladý Američan chce vypadat jako mimozemšťan. Nejdříve si nechá odstranit genitálie

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Winny už má za sebou 110 plastických zákroků.

Když jsem byl malý, řekli mi, že se mohu stát čímkoliv jen budu chtít. Tak jsem se stal mimozemšťanem. Asi takové posměšky kolují kolem 22letého Američana z Los Angeles se jménem Winny Ohh. Živí se jako vizážista, ale on sám se již na člověka vzhledem téměř ani nepodobá. Je přesvědčen, že není mužem ani ženou, tak se chce stát bezpohlavní bytostí. Podle jeho slov bude ve finále vypadat jako mimozemšťan. Tvrdí, že nepotřebuje ani ženské, ani mužské pohlavní orgány - chce, aby jeho vzhled odrážel i jeho vnitřek a do své proměny investoval již přes 50 tisíc eur. 

 

Winny absolvoval již neuvěřitelných 110 zákroků. 25 obličejových pealingů, vpich botoxu pod oko, 5 úprav nosu, 5 dalších botoxových zákroků. K tomu 25 výplní vrásek a rtů, dvě výplně obočí, 12 výplní brady a 35 laserových zákroků a na řadě je odstranění genitálií, bradavek a pupíku. Sám o sobě tvrdí, že už vypadá jako z Marsu. Líčí se a používá obrovské černé čočky, které považuje za oči zvířete. Brzy se zúčastní hollywoodské reality show, která podle něj dokáže proslavit lidi i jinak než jen díky jejich kráse. Takto chce zpropagovat sebe i na poli modelingu, protože věří, že i takto přetvořené tělo si najde svůj trh. I když ho mnozí uráželi, pro více je inspirací, nevyjímaje ani rodiče. Často mu prý říkají, že ho obdivují, jak dokáže vystoupit z davu. Má být inspirací pro děti, že není špatné nikam nepatřit. Co si o takových zákrocích myslíš ty?

 

 

Domů
Sdílet
Diskuse