Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2017 10:11
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš Andrej Šajmovič

Jak probíhají přípravy Pil C-ho koncertu? Vychutnej si exkluzivní náhled do backstage a rozhovory s členy Comebackgangu

HUDBA
Uložit Uložené

V naší nové video sérii s názvem Refresher Backstage vás vezmeme na místa, kam se běžný fanoušek nikdy nedostane.

Neodmyslitelnou součástí Refresheru je už nějaký ten pátek i video obsah, v jehož rámci se vám snažíme přinášet například i vždy jen ty nejzajímavější reportáže z domácích hudebních akcí. Jinak tomu nebude ani dnes, protože jsme se rozhodli odstartovat novou sérii videí s názvem Refresher Backstage, jejímž prostřednictvím vás vezmeme na místa, kam se běžný smrtelník dostane jen velmi zřídka. Každý díl bude věnován jinému raperovi či skupině a hned jako první jsme oslovili kluky z Comebackgangu, kteří se měli možnost minulý pátek setkat „pracovně“ v bratislavském NuSpiritu. No a protože taková synchronizace vystoupení interpretů jako Pil C či Fábio Kid nebývá zcela jednoduchá, využili jsme situaci a naběhli tam s kamerou.

Naším cílem bylo ukázat vám, co se obvykle děje před koncertem, a tak jsme samozřejmě navštívili i zvukovou zkoušku, warm-up a vyzpovídali jednotlivé členů v backstage. Pokud vás tedy zajímají rozhovory s Pil C-m, Fobia Kidem, Joe Trendym, Special Beatzem či Adelem, v nichž prozradili i to, co by možná neměli, pohodlně se usaďte a vychutnejte si video. O jeho tvorbu se postaral náš dvorní @badko a protože jsme neměli srdce táhnout po zakouřených prostorách Barborku, za mikrofon se postavil @andy.saj.

Domů
Sdílet
Diskuse