Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2017 11:25
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Netradiční babička, která miluje módu. Zaklina vypadá jako bohyně, i když jí je 47 let, porodila dvě děti a chlubit se může i vnoučaty

MÓDA
Uložit Uložené

Není babičkou v tom pravém slova smyslu.

Obyčejná babička si obvykle nepotrpí na nejnovější módní trendy, aktivně nepoužívá internet a už v žádném případě netuší, co je to Instagram. Na druhou stranu, běžné babičce ve většině případů není jen 47 let. Jedna přitažlivá Srbka Zaklina na sociálních sítích začíná získávat stále větší popularitu a částečně jí s tím pomáhá i fakt, že je na svou roli babičky patřičně hrdá. Zaklina porodila svou první dceru už jako mladá slečna v 19 letech a kromě ní už měla i syna, který naneštěstí předčasně zemřel.
 
Ani to jí nezabránilo, aby úspěšně kráčela za svou vysněnou kariérou modelky a pokud se podíváš na její fotografie na Instagramu, jen velmi těžko budeš moci uvěřit, že je Zaklině jen 47 let. Ve svém věku stíhá pomáhat s výchovou dvou vnoučat a přitom se nechat fotografovat různými fotografy, přičemž se již objevila ve více světových médiích jako například magazín Elle. Během svého života si prošla několika bydlišti v rozdílných státech jako Polsko, Francie a Švýcarsko, čemuž připisuje i svou lásku k módě a dobrému oblékání, a k příspěvkům přidává i označení #grandmotherthatlovesfashion aneb babička milující módu. Nevíme, jak přesně se Zaklina udržuje ve formě, ale očividně její vnoučata prospívají, protože i krátce před 50. narozeninami vypadá fantasticky.



 
















Domů
Sdílet
Diskuse