Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. dubna 2017 19:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Delik a Grimaso posílají druhou ukázku s názvem FREAK ze společného EP Dvojitý zásah, která tentokrát nese i doprovodný vizuál

HUDBA
Uložit Uložené

Člen seskupení Moja Reč a producent z H16 spojili síly a výsledkem je projekt se šesti skladbami, který spatří světlo světa už za pár dní.

Již před něco více než týdnem jsme přinesli informaci o tom, že se Grimaso z H16 společně s handlovským dobrým chlapcom Delikem chystají vypustit společný projekt, na kterém pracovali od začátku roku. Jde o EP s názvem Dvojitý zásah, které se k fanouškům dostane už za pár dní a kluci už zároveň společně s tracklistem a coverem zveřejnili i první ukázku. Dnes jsme se dočkali i další a opět jde o Deezyho sólo věc bez hostů, kterých je však na albu přesto dost, takže se ještě určitě je na co těšit. Novinka dostává název FREAK a doprovází ji i tradiční reprezent vizuál, tentokrát z dílny dvojice Marek Bihúň a Martin Piga. Poslouchej novou skladbu a nezapomeň předobjednávat album, které najdeš tradičně na rukahore.sk.

Zpět
Sdílet
Diskuse