Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. dubna 2017 14:43
Čas čtení 0:00
Ján A.

12letý syn člena Metallicy prožil fantastický rockový debut. V šlépějích otce zaskakuje basového kytaristu skupiny Korn

HUDBA
Uložit Uložené

Videa fanoušků kapely z Bogoty ukazují skvělé momenty vystoupení.

Syn basového kytaristy Metallicy Tye Trujillo, který nese příjmení slavné otce Roberta, prožil debutový koncert se známou rockovou kapelou Korn. Tye je členem kapely zatím jen na turné v Jižní Americe, přesněji v Kolumbii, Brazílii, Argentině a Peru. Na vystoupeních nahradil Reginalda "Fieldyho" Arvizu, dlouhodobého příslušníka Korn, který se vrátí zpět až na turné v USA. Termín opětovného příchodu zřejmě padne na květnový festival v Caroline. Jaký osud ho čeká po sérii vystoupení zatím netušíme. Společný koncert jen s otcem by byl velmi atraktivní. Nebo se rovnou ocitne na jednom pódiu s otcem a s ostatními členy legendární Metallicy?
 
Syn famózního otce má teprve 12 let a už má dokonce i vlastní skupinu. Jmenuje se The Helmets a žánrově má ​​velmi blízko rodinné tradici. Tye je také basový kytarista. Párkrát se již celá kapela vyskytla v různých amerických relacích, ale větší zájem široké společnosti se jim až do tohoto momentu vyhýbal. Nyní ho už však neminul velký koncert. Debutovou noc prožil v Bogotě, hlavním městě Kolumbie. Čeká na něj ještě dalších 5 vystoupení. Kvůli slavnému otci získal poměrně obrovskou pozornost publicistů po celém světě. Níže najdete pár fanouškovských videí z koncertu. Jak se vám zamlouvá talentovaný syn Roberta?

Domů
Sdílet
Diskuse