Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2017 20:21
Čas čtení 0:00
Richard Balog

10 nejatraktivnějších českých a slovenských blogerek, které vám velmi snadno zamotají hlavu

MÓDA
Uložit Uložené

Blogování o módě je v současnosti trendem, kterému podlehly i Slovenky a Češky, z nichž jsme se pokusili vybrat ty nejpřitažlivější.

Jak jsme již párkrát v minulosti načrtli, tak ženská krása a móda jdou společně ruku v ruce již od nepaměti, čehož jasným příkladem jsou i slečny a dámy z našich končin věnující se blogování. Dostáváme se tím pádem i k druhému známému faktu, že naše milované zástupkyně něžnějšího pohlaví z České a Slovenské republiky jsou vůbec nejkrásnější na světě.
 
Tolik k obecně známým faktům a postupným tempem se můžeme přesunout k výběru 10 nejatraktivnějších módních blogerek, které to umí. Většinu námi vybraných krásek už zřejmě budete znát, protože se nejednou objevily i v pravidelných souhrnech toho nejlepšího, co se týče módy z našich ulic. Pojďme už tedy na to.

P.S. - Výběr je bez pořadí.

_______________________________________________________________________________________________

Laura / laurinstyle.com / @lauismyname

Jako první jsme se rozhodli zařadit půvabnou slečnu momentálně žijící na severu Slovenska, která nás ihned okouzlila svým úsměvem, štíhlou postavou a také zajímavým stylem oblékání. Stále ještě pouze 22letá Laura je s módou v úzkém propojení už delší dobu, a to i díky příležitostnému modelingu, ale taky se svým blogem „oslavila“ první výročí jen před pár týdny. Nic mu to ale neubírá na kvalitě, o čemž se můžete přesvědčit i sami skrz link přiložený výše. Dnes jsme ale pro vás vybrali záběry plné přirozené krásy naší oblíbenkyně.

Lenka / lenkabrisiakova.blogspot.co.uk / @lenkabrisiakova

Modrooká blond kráska nesmí ve výběru chybět. Důvod je velmi prozaický, svým šarmem, krásou a půvabem si nás Lenka dokázala získat a stále jsme jejími tajnými fanoušky. Bohužel, nejbližší větou zklameme všechny pány, neboť sympatická modelka a cestovatelka je šťastně zadaná, čímž se šance na získání jejího srdce blíží k nulové hranici. Alespoň, že na těch sociálních sítích je stále mimořádně aktivní.

 

A post shared by Lenkabriska (@lenkabrisiakova) on

 

A post shared by Lenkabriska (@lenkabrisiakova) on

 

A post shared by Lenkabriska (@lenkabrisiakova) on

Eliška / timetofit.com / @timetofit 

Po dvou přitažlivých Slovenkách přichází na řadu i zástupkyně české krásy, kterou hlavně naši pravidelní čtenáři s jistotou znají. Řeč je samozřejmě o 23leté Elišce z Prahy působící jako osobní trenérka ve fitness. Zastánkyně hesla „v jednoduchosti je krása“ podle vlastních slov módu miluje nadevše a do velké míry to je i vidět, stejně jako fakt, že se každodenně věnuje cvičení. Více vám už ale napoví trojice záběrů ukrytá trochu níže.

Barborka / voguehaus.com / @fashioninmysoul

U pěkných slečen pocházejících z České republiky ještě aspoň krátkou chvíli zůstaneme, protože jako další si představíme tmavovlasou Barborku žijící v Německu. Štíhlá milovnice většinou luxusních kousků známých módních domů patří se svým blogem mezi ty nejúspěšnější v našich končinách. Atraktivní 18letá studentka nás však pokaždé ohromí i nezpochybnitelným šarmem a noblesou sobě vlastní, přičemž předpokládáme, že stejně tomu tak bude i u vás.

Sonička / sonyafichte.com / @sonyafichte

Na střídačku si po dvou kráskách z Česka opět ukážeme rodačku ze země našich sousedů. Další tmavovláska, které to před objektivy fotoaparátů náramně sluší a většinu chlapů dostává do kolen. Koneckonců, to ale všechny námi dnes vybrané módní blogerky. Sonička se aktuálně nachází dalekém Mexiku, kde ji živí modeling, avšak pravidelně nás skrz Instagram zásobuje záběry plnými slunečních paprsků a své dokonalé figury. Nejsme proti, spíše naopak a obdobné snímky na 99 % potěší i vás.

 

A post shared by sonyafichte (@sonyafichte) on

 

A post shared by sonyafichte (@sonyafichte) on

 

A post shared by sonyafichte (@sonyafichte) on

Markétka / marketabartova.com / @marketabartova

Dlouhonohou tmavovlásku s vytříbeným vkusem není snad nutné vůbec představovat. Také velmi mladá, 23letá blogerka a fotografka upřednostňující veganskou stravu nám své povedené outfity posílá v pravidelných intervalech a stejně pravidelně ovládá i hlasování v na to navazujících měsíčních souhrnech. Milá, přátelská a v neposlední řadě mimořádně přitažlivá Markétka žijící v Brně vždy dokáže ukázkově vyzvednout svou ženskost a zároveň působí jemně a nevinně.

 

A post shared by Markéta Bártová (@marketabartova) on

 Sára / @saraantal 

Další z řady mimořádně atraktivních slovenských žen, která díky modelingu prorazila i za hranicemi našich dvou malých zemí. Ti, co Sáru už znají, určitě dobře vědí, že jistý čas se věnovala i módnímu blogování, momentálně je však její stránka dočasně deaktivována. Doufáme však v rychlý návrat k psaní a focení outfitů, které jsme si velmi oblíbili. Musíte uznat i sami, že tato štíhlá kráska s výraznými rysy by v našem výběru jednoduše chyběla... Pokud jste dosud byť jen trochu pochybovali, následující záběry vás snadno přesvědčí.

Vanessa / vanessasunderjuk.blogspot.com / @vanesslovesyou 

„Reprezentantka“ České republiky s ukrajinskými kořeny, které jsou vidět na sympatické Vanessce už na první pohled. Blogování, vlogování, modeling a styling, to vše jsou aktivity, které 18letá plavovláska hravě zvládá při studiu. I v případě modrooké krásky platí pravidlo, že méně je téměř vždy více, a to nejen co se týče oblékání, ale i vizáže.

Oliwye / everyday-runway.com / @oliwyesoukupova

Poslední Češkou je slečna/dáma, se kterou jsme vám přinesli obsáhlý rozhovor a dokonce nám dovolila nakouknout i do svého nového bydlení. Řeč je samozřejmě o výše jmenované majitelce módního blogu oceněným i jako vůbec nejlepší za období mezi lety 2014 - 2015. Drobná blondýnka s plnými rty a pronikavým pohledem nemá problém ani s výrazně odvážnými outfity, avšak vždy dokáže rozeznat přiměřenou hranici vkusnosti. Naše srdce si Oliwye získala a pravděpodobně nebudeme příliš daleko od pravdy, když budeme tvrdit, že určitě nejsme sami.

Ivanka / sweetladylollipop.com / @sweetladylollipop

To nejlepší na úplný konec? Posouzení s radostí přenecháme vám. Rodačka z malého slovenského městečka s názvem Svit postupně proniká se svým blogem zaměřeným na módu do stále vyšších sfér a my jí upřímně držíme palce. Věčně pozitivně naladěná plavovláska se zářivým úsměvem a dokonale štíhlou postavou vám zamotá hlavu přes záběry přiložené níže, přičemž my nejsme žádnou výjimkou. Nebudeme vás už tedy zbytečně natahovat dalšími slovy a přesuneme se rovnou k tomu nejlepšímu.

V případě, že se o módní dění zajímáte trochu blíž, tak určitě nezapomeňte navštívit ani naši stránku Móda Refresher, která vám poskytne vždy jen ty nejzajímavější a nejžhavější informace z módního světa. Děkujeme!

Domů
Sdílet
Diskuse