Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. dubna 2017 22:24
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Slavná série Call of Duty se oficiálně vrací ke kořenům! V novém díle budeme bojovat ve druhé světové válce

TECH
Uložit Uložené

Přání mnoha fanoušků se stalo skutečností. Série Call of Duty se totiž vrací tam, kde začala.

Mnohé spekulace a dohady, které svět herních stříleček již nějakou dobu provázely, se nakonec ukázaly jako pravdivé. Nový díl slavné série Call of Duty se vrací zpět ke svým kořenům, přičemž v novém díle futuristickou akci, v jejímž duchu se nesl poslední díl Infinite Warfare, vyměníme za boje ve druhé světové válce

Na novém pokračování, které nese všeříkající podtitul WWII, usilovně pracuje známé studio Sledgehammer Games, jenž se v minulosti podepsalo pod díl Advanced Warfare a podílelo se také na vývoji Modern Warfare 3. Stojí za zmínku, že právě zasazením do druhé světové války se mimochodem pyšnil i úplně první díl z roku 2003, na nějž řada hráčů dodnes nosí v srdci vřelé vzpomínky. Stejně tak tytéž kulisy sdílela skvělá dvojka, trojka a také díl s podtitulem World at War.

Slavná série Call of Duty se oficiálně vrací ke kořenům! V novém díle budeme bojovat ve druhé světové válce
Zdroj: Call of Duty WW II

V tuto chvíli nám autoři ve spolupráci s vydavatelskou společností Activision nabízejí pouze výše přiložený artwork, který láká na 26. duben, kdy v 19:00 středoevropského času dojde k celosvětovému odhalení hry. Očekávat tak s nejvyšší pravděpodobností můžeme první oznamovací trailer a nové informace, které nám toho o chystané hře prozradí více a my snad budeme ohledně titulu o něco moudřejší. Už teď se ovšem těšíme, až do zablácených bojišť nejničivějšího konfliktu v dějinách znovu vběhneme se stejným nadšením jako kdysi, tentokrát však v moderní grafice. Co na zasazení v nadcházejícím díle Call of Duty říkáte? Těšíte se? Dejte nám vědět níže v komentářích.

Domů
Sdílet
Diskuse