Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2017 18:09
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit představuje 84 upřímných barů a přidává i atmosférický vizuál z Los Angeles

HUDBA
Uložit Uložené

Speezy se po společném albu H16 připomíná sólo novinkou, kterou doplňuje o videoklip zpoza velké louže.

Majk Spirit trávil zimní měsíce za velkou louží, kam se vydal na zasloužený odpočinek po vydání společného alba H16, které dostalo název SILA. Kluci ho sice vydali ještě v minulém roce, ale oficiální tour začíná až nyní, kdy už mají všichni fanoušci naučené texty a nemohou se dočkat živých show. Ještě během dovolené stihl Speezy natočit pár videoklipů k samotné společné desce a nyní jsme se dočkali i úplné sólo novinky v jeho podání, o které se již déle mluví, resp. je zmiňována na sociálních sítích.
 
Dnešní skladba dostává název #84 a tematicky je pokračováním samotného společného projektu celé crew a tak trochu návratem k dobám Ypsilonu. Upřímná výpověď jistě potěší každého fanouška a pochválit musíme samotný vizuál. Ten vznikal v Los Angeles pod režisérskou taktovkou Zbyňka Surovce. Co se týče hudební produkce, tu doručil Marek Šurín a vy si nyní můžete vychutnat výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse