Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2017 21:24
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Instagram používá více než 700 milionů lidí. Úspěšná je ale i funkce Stories, která již předběhla Snapchat

TECH
Uložit Uložené

Sociální síť s foto a video obsahem čeká růžová budoucnost.

Vypadá to tak, že všechno, čeho se chytí Mark Zuckerberg a jeho tým z Facebooku, čeká obrovský úspěch. Instagram totiž opět prochází dalším důležitým milníkem, během kterého si připisuje na konto přes dechberoucích 700 milionů aktivních uživatelů. A nejlepší na tom celém je, že posledních 100 milionů získal pouze za čtyři měsíce, což je ve srovnání s předchozí stovkou až o dva měsíce dříve.

Stejně tak je třeba zmínit, že funkcionalita Stories ze srpna minulého roku na sdílení momentů, která měla za úkol porazit konkurenční Snapchat, svého cíle už dosáhla. Jen před nedávnem jsme se dozvěděli, že počet jejích uživatelů přesáhl počet uživatelů aplikace s populární žlutou ikonkou.
 
Instagram Stories v těchto dnech prý denně používá více než 200 milionů lidí, přičemž růst čísla nabírá neustále vyšší rychlost. Funkce má oproti Snapchatu náskok až o několik desítek milionů uživatelů a rozdíl se nepřestává zvětšovat.

Domů
Sdílet
Diskuse