Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2017 v 20:07
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Český iluzionista vytřel zrak Marpovi a jeho Troublegangu. Na reálně fungující voodoo či rozbitý džbán pohledem jen tak lehce nezapomenou

ZAJÍMAVOSTI ČESKÝ RAP MARPO
Uložit Uložené

Známý český iluzionista opět posouvá hranice.

Radka Bakaláře a jeho zajímavý projekt Revolution of Magic vám snad ani blíže představovat nemusíme, protože právě u nás najdete drtivou většinu vydaných dílů. Díky skutečnosti, že talentovaný iluzionista tyto triky nepředvádí před kamerou nudným způsobem, ale do každé části si pozve i známou osobnost hudebního průmyslu a dokáže celému videu vdechnout tu správnou atmosféru, ho už zná množství Čechů i Slováků. Dnes přichází s dalším pokračováním v rámci druhé série a tentokrát je hostem český raper Marpo, který se mimochodem chystá vyprodat obrovskou O2 arénu v Praze. Ale o tom pravděpodobně jindy. Kromě něj všechny iluze kontrolovali i kolegové z Troublegangu, ale v konečném důsledku to bylo jen o pár nechápavých pohledů víc. Radek už tradičně předvedl trik s kartami, ale následně posunul hranici a předvedl reálně fungující voodoo, což alespoň přinutí všechny pochybovače trochu se zamyslet. Ostatně posuďte sami.

Domů
Sdílet
Diskuse