Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2017 15:36
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pil C už zítra pokřtí v pražském Stormu své debutové album za doprovodu Vladimira 518, NobodyListena a Calina

REFRESHER
Uložit Uložené

Pražský křest bude obrovský a jasným důkazem jsou i hosté, kteří vystoupí po Pil C-ho boku.

Mnozí fanoušci Pil C-ho tvorby už zaručeně měli možnost zaregistrovat, že aktuálně probíhá série tří obrovských křtů s jedinečnými vystoupeními, kterých se zúčastní i speciální hosté. Do pozornosti vám nyní dáváme ten nejbližší v Praze. První křest proběhl před týdnem v Olomouci a ten další se bude konat již zítra – 5. 5. v pražském klubu Storm, kde exkluzivně zazní i ty nejstarší skladby. Kromě samotných hlavních aktérů, tedy Pil C-ho a Speciála, se na pódiu objeví i hlava labelu BiggBoss Vladimir 518, který měl delší koncertní pauzu během příprav alba, a tak bude opět zajímavé ho slyšet živě.

Samozřejmě se událost podobných rozměrů a s tímto obsazením neobejde ani bez snad nejlepšího československého DJe, kterým je, jak jistě víte, NobodyListen. Ten si pro tuto příležitost připravil speciální set, a tak určitě nemůžeš chybět. No a tuto sestavu doplní i nejnovější člen Comebackgangu Calin.

Lístky budou k dispozici pouze na místě, a to za cenu 270 Kč, případně VIP za 800 Kč, přičemž máš v ceně vlastní sezení, alko i nealko občerstvení, dárky od partnerů a CD Hype. Během celého křtu bude samozřejmě k dispozici i ledově namražený Jägermeister, bez kterého si už vlastně pořádnou párty představit nedokážeme. Vidíme se!

Pil C už zítra pokřtí v pražském Stormu své debutové album za doprovodu Vladimira 518, NobodyListena a Calina
Domů
Sdílet
Diskuse