Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2017 17:27
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Pilot své milionté cestující proplatil letenku a daroval jí i láhev šampaňského. Za 22 let nalétal pořádnou porci kilometrů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vztahy s cestujícími na úrovni.

Letecké společnosti zažívají v posledním období bouřlivé časy. Obrovský skandál aerolinky United, která násilně vytáhla cestujícího ze svého letadla, rezonoval v médiích několik týdnů, ale naštěstí se ve světě letadel najdou i společnosti, které si raději zakládají na pozitivním vnímání. Pilot americké společnosti Southwest na své pozici pracuje už dlouhých 22 let od momentu, kdy odešel z amerických vzdušných sil a během let své aktivní kariéry si důsledně počítal, kolik pasažérů už přepravil. Před pár dny se mu tedy slavnostně podařilo překonat hranici milionu cestujících a při této příležitosti si připravil menší překvapení. Nejdříve cestujícím vysvětlil, co se děje a pak vybrané pasažérce, která byla určena zřejmě na základě nákupu své letenky, odevzdal láhev šampaňského společně s obálkou, v níž se nacházela přesná finanční částka, jakou za svou letenku žena zaplatila. Roztomilý pilot se pak vysmátý vrátil zpět do kabiny a letadlo se mohlo vydat na cestu, ale pasažéři měli ještě dlouho úsměvy na rtech.

Domů
Sdílet
Diskuse