Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2017 9:27
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Čím se mohl pochlubit Rolls-Royce z roku 1996 za 300 000 dolarů? Mnohá dnešní auta by mu mohla závidět vymoženosti i míru komfortu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jedno z nejluxusnějších aut své doby.

Známý internetový tvůrce Doug DeMuro pravidelně zásobuje své fanoušky videi o autech, jaké bys běžně na silnicích jen tak nepotkal a nejnovějším přírůstkem do jeho kolekce se stal Rolls-Royce Silver Spur z roku 1996. Doug ho sice nevlastní, ale jeho kamarád mu dovolil natočit o něm detailní video, a tak zjistíš, co všechno obsahovalo auto za 300 tisíc dolarů ještě v roce 1996 (~7,2 milionu korun), kdy byla většina z nás buď stále v plenkách, nebo tví rodiče vlastnili dostupný automobil od značky Škoda.

Do očí Douga okamžitě udeřilo nadměrné množství dřeva, které se nacházelo snad všude, kam se jen dalo aplikovat a jinak na tom nebyla ani tlačítka. Desítky knoflíků s různými funkcemi jsou rozmístěny po celém interiéru a návrháři z Rolls-Royce skutečně mysleli na všechno. Na zadních sedadlech nechybí opěrka nohou, vysouvací odkládací plocha jako v letadle, stojan na telefon či zrcadlo za zadními dveřmi, aby byl člověk vždy dokonale upravený. Neuvěřitelné množství peněz za jediné auto tak nakonec za exkluzivitu před 21 lety skutečně stálo.

Domů
Sdílet
Diskuse