Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2017 19:38
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Fenomenální Kazma opět překonal obrovský rekord československého internetu. Zájem o jeho show ve středu dosáhl neuvěřitelné podoby

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Uživatelé internetu byli skutečně netrpěliví.

Ve středu o půlnoci spatřila světlo světa jedna z nejlepších a nejpropracovanějších internetových show, jaké kdy československá scéna viděla. Kazma se již při předešlém dílu s Justinem Bieberem podílel na tom, že na Seznam.cz v den premiéry byl zaznamenán největší tok dat v jeho historii, avšak tentokrát svou dominanci na Seznamu posunul ještě o úroveň výš. Od středečního rána, kdy show odpremiérovala, lidé netrpělivě klikali na Stream, což je portál patřící pod Seznam, a proklikali se až ke neuvěřitelnému rekordu.

Fenomenální Kazma opět překonal obrovský rekord československého internetu. Zájem o jeho show ve středu dosáhl neuvěřitelné podoby
Zdroj: Nix.cz/Seznam

Nejnavštěvovanější český portál vydal před pár hodinami zajímavou informaci o tom, že Kazmova One man show v jednu chvíli představovala až polovinu všeho, co uživatelé na Seznamu vyhledávali a sledovali. Do statistik se to promítlo tak, že Kazma včera zabral až 65 procent dat celého portálu Seznam a jak se píše na samotném webu, nejnavštěvovanější český portál každý den navštíví několik milionů lidí. One man show má v této chvíli, čili stále ani celé dva dny po odvysílání, už téměř 2,5 milionu zhlédnutí a nepochybně se už stihla zařadit mezi největší fenomény československého internetu, jaké jsme tu kdy měli. Kazma se dokonce na chvíli dostal i na druhou příčku nejvyhledávanějších tvůrců na portálu ČSFD.cz a pokud si myslíš, že Karel Ondrka alias podivín ze show Prostřeno je na první příčce, pak hádáš správně.


Domů
Sdílet
Diskuse