Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2017 16:11
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kam na výšku: Takto vypadá studium ekonomie v Brně. Navštívili jsme Provozně ekonomickou fakultu MENDELU

REFRESHER BRNO
Uložit Uložené

Tato reportáž tě přesvědčí o tom, že studium ekonomie na výšce rozhodně nemusí být nuda.

I navzdory tomu, že už máš za sebou náročnou zkoušku dospělosti, tedy maturitu, ses pořád nerozhodl, kam na výšku? Nebo zda se na ni vůbec hlásit? Tak to jsi na správném místě. Ať už přemýšlíš nad sportovním zaměřením, medicínou, právem nebo ekonomií, náš seriál Kam na výšku je tu právě pro tebe.

Původně jsme začínali u slovenských vysokých škol, ale teď se konečně přesouváme i do Česka, odkud vám budeme servírovat pokračování. Nahlédni díky naší sympatické moderátorce Kateř do útrob nejznámějších českých vysokých škol a vyslechni si názory studentů, kteří zde studují. Možná ti právě oni pomohou při nelehkém rozhodování, které ovlivní tvoji budoucnost.

V dnešní první české části jsme navštívili Provozně ekonomickou fakultu Mendelovy univerzity v Brně, která se nachází v snad největším studentském městě, kde to jednoduše celý rok žije. Dozvíš se, kolik lidí tady studuje, jak probíhají přijímačky a přiblížíme ti i samotný proces výuky. Zajímá tě, v čem spočívá běžný den studentů na této škole a jak moc je potřeba se připravovat na zkoušky? Nebo to, kolik studentů je tato škola vůbec schopna přijmout? Na vše dostaneš odpovědi přímo od studentů školy v naší reportáži níže.

Domů
Sdílet
Diskuse