Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2017 1:02
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Opil se do němoty a ráno v mobilu objevil vtipné selfie od policistů. Dovezli ho domů a ještě ho i uložili do postele

ZAJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložit Uložené

Policejní práce musí být někdy pořádně složitá.

Pokud se člověk narodí do správné země, pak se během noci plné alkoholu a večírků nemusí obávat, že by skončil v policejní cele. Bizarní zážitek z Tasmánie se přihodil jednomu kamarádovi uživatele portálu Reddit, když se před pár dny vydal do města a vůbec se nešetřil, takže po pár hodinách popíjení byl opilý natolik, že měl jednoduše okno a ráno si nedokázal vzpomenout na nic, co se dělo. Uvědomoval si jen to, že právě leží ve své vlastní posteli, zachumlaný do peřin a jeho zdravotní stav je v dokonalém stavu přesně tak, jako i před odchodem z domova, a tak chvilku jen nevěřícně zíral kolem sebe.
 
Potom ho napadlo, že by mu mohli pomoci fotografie z minulého večera a jak se ukázalo, přesně mezi nimi se skrývalo jedno velké překvapení. Chlapík se do své postele nedostal sám a nepomohli mu ani kamarádi, ale dva roztomilí příslušníci policie, kteří ho očividně nejenže dovedli domů, ale když viděli stav, v jakém se nachází, tak ho pro jistotu uložili i do postele a na závěr si s ním vyfotili jednu selfie, aby ráno mohl najít důkaz o posledních událostech. Nevíme, jak by podobná situace dopadla v Česku, ale nemyslíme si, že by si s tebou policisté chtěli dělat selfie fotky poté, co tě uloží do postele.

Opil se do němoty a ráno v mobilu objevil vtipné selfie od policistů. Dovezli ho domů a ještě ho i uložili do postele
Zdroj: Reddit
Domů
Sdílet
Diskuse