Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2017 14:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Drahá auta, nádherné ženy a hudební produkce od Sergeie Barracudy. Pil C a Pastor jedou v nejnovějším videoklipu na plný plyn

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Kluci z AK se připomínají novou skladbou s Pil Cm, na které se Sergei poprvé představuje jako hudební producent.

V minulém roce nám kluci z Azurit Kingdom představili své sólové projekty, na kterých předvedli, že jim to jde i mimo společné skladby. Sergei Barracuda i Pastor měli následně kopec práce s vystoupeními, a tak se pochopitelně nezaměřovali na vydávání nových věcí, ale už uběhlo dostatečně mnoho času a my vám tak dnes můžeme představit novinku z jejich dílny. Určitě už mnozí z vás měli možnost na sociálních sítích zaregistrovat přípravy videoklipu, ve kterém se kromě ostravských AK objevuje i slovenský reprezentant Pil C. Je snad všem jasné, že mají výborné vztahy a my podobné spolupráce bereme vždy všemi deseti.

Dnešní skladba dostává název Riderz a prakticky celá se nese v tomto autíčkářském duchu, který Pil C i Pastor metaforicky přetavují do rapu. Zajímavostí je, že Sergei B. tentokrát nepřipravil žádnou sloku, ale postaral se o hudební produkci. V konečném důsledku jsme jeho iniciativu v této disciplíně už mohli registrovat na jeho Instagram stories, a tak bylo jen otázkou času, kdy to přijde. Tady je výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse