Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. června 2017 12:21
Čas čtení 0:00
Denisa Bodková

Quiksilver a Roxy připravují jubilejní ročník Mistrovství v surfingu, a to přímo v jedné z nejvychytanějších lokalit v Evropě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na své si přijdou i ti, kteří se surfováním teprve začínají.

Jubilejní 10. ročník Mistrovství České republiky a Slovenska v surfingu, Quiksilver & Roxy Czech and Slovak Surfing Championship se letos koná 16.–25. června 2017 ve francouzském Seignosse, které je už tradičním místem šampionátu a jednou z nejlepších surfových lokalit v Evropě.

Quiksilver & Roxy Czech and Slovak Surfing Championship nabídne mistrovské boje i bohatý doprovodný program, na své si přijdou i všichni, kteří se surfingem začínají. Ubytování je zajištěno v rekreačním areálu s bazénem nedaleko surfového spotu a na místo tě odveze klimatizovaný autobus z Prahy. Registrace je spuštěna na stránkách surfchampu.


SURFOVÁ ŠKOLA KEVINA OLSENA

Volit můžeš z několika balíčků ubytování, které také zahrnují surfovou školu Kevina Olsena. Kevin je bývalý profi surfer, který pochází z Jihoafrické republiky. Po ukončení své profesionální kariéry trénoval anglický a jihoafrický surfový tým. Jeho jméno zaručuje nejvyšší možnou profesionalitu a osobní přístup. Škola je určena jak pro úplné začátečníky, tak i pro pokročilé, kteří se chtějí zdokonalovat.

Závod bude probíhat podobně jako na World Surf League. Všichni zaregistrovaní budou v prvním kole rozřazení do třech a čtyřčlenných skupin a mají 30 minut na to, aby předvedli svou šikovnost. Hodnocení se počítá ze dvou nejlépe odjetých vln. První dva postupují do druhého kola a dále do finále. Přesný formát závodu a rozlosování do skupin bude zveřejněno na riders meetingu v neděli 18. června. Vítěz z mužské a ženské kategorie si krom titulu odnese hlavní cenu Quiksilver nebo Roxy surfboard. O zábavu se postará nejen hlavní závod, ale také doprovodné soutěže. Nebude chybět Paddle Battle, tedy hromadný závod v pádlování nebo speciální cena za nejlépe odjetou vlnu závodu.

VEČERNÍ PARTY S JÄGERMEISTEREM

Večerní program zahrnuje legendární Jägermeister parties u bazénu a po dnech plných surfování se můžeš odreagovat při sledování surfařských filmů v přírodním kině nebo si společně s přáteli ugrilovat něco na zub. Připraven je i výlet do nedalekého San Sebastianu ve Španělsku na nejlepší tapas, jaké jsi kdy jedl. Dárek pro každého účastníka bude Quiksilver nebo Roxy tričko z limitované edice.

Domů
Sdílet
Diskuse