Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2017 17:52
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Sedmá série Game of Thrones bude mít nejdelší epizody v celém seriálu. Finále má téměř hodinu a půl!

FILMY A SERIÁLY HRA O TRŮNY
Uložit Uložené

Z deseti dílů přejdeme na sedm, ale zato o nějaký ten kousek delších.

V předešlých sériích jsme byli zvyklí na (v průměru) hodinové epizody, a je nám tedy určitě líto, že se v nové sezoně dočkáme o tři hodiny méně intrik, bojů a neočekávaných zvratů, ale máme i potěšující informace. Některé z částí sedmé série budou totiž zatím těmi nejdelšími z Game of Thrones! Podle potvrzených zdrojů z HBO tedy půjde konkrétně o tři části, které přesáhnou hodinovou délku a nejvíce budou mít, jak se jistě mnozí dovtípíte, poslední dva díly. Do dnešních dnů drželo rekord finále šesté série s názvem "The Winds of Winter" se svojí délkou 68 minut. Pojďme se ale společně podívat na to, jakou minutáž představí jednotlivé části s vyvrcholením epizody šest až sedm. 


    Epizoda 1: 59 minut
    Epizoda 2: 59 minut
    Epizoda 3: 63 minut
    Epizoda 4: 50 minut
    Epizoda 5: 59 minut
    Epizoda 6: 71 minut
    Epizoda 7: 81 minut

Pro matematickou suma sumárum, sedmá sezóna bude zahrnovat 7 hodin a 22 minut, přičemž průměrné série z Game of Thrones trvaly zhruba 9 hodin a 15 minut. V podstatě se ale můžeme těšit na prvních pět dílů se standardní délkou, na jakou jsme všichni připraveni a poslední dvě části lze považovat za jakési opravdu krátké filmy. Tak co na to říkáte vy? Určitě nám dejte vědět!

Sedmá série Game of Thrones bude mít nejdelší epizody v celém seriálu. Finále má téměř hodinu a půl!
Zdroj: HBO
Domů
Sdílet
Diskuse