Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2017 19:14
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Policisté objevili 270 kilogramů pervitinových lízátek při náhodném oznámení o loupeži. Obávají se, že sladkosti měly putovat k malým dětem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pervitinová lízátka mezi lidmi vyvolala rozhořčení.

Co nejhoršího by se mohlo stát, kdybys svůj dům proměnil v obrovskou továrnu na pervitin? Nejhorším scénářem by mohla být nebezpečná chemická reakce či dopředu plánovaná akce ozbrojených policistů, ale výrobcům pervitinu v americkém městě Houston se na své ilegální aktivity podařilo upozornit skutečně paradoxním způsobem. V průběhu dlouhých týdnů v kuchyni domu vyrobili více než 270 kilogramů pervitinových lízátek a policisté tam našli i mnohé další zakázané látky, avšak vše by mohlo dopadnout jinak, kdyby své produkty stěhovali opatrněji.

Nejmenovaná žena s mužem chtěla všechna lízátka z domu odstranit a převézt je na dosud neznámé místo, ale nadělali při tom tolik hluku a rozruchu, že vylekali své sousedy a ti zavolali policisty, protože si mysleli, že se do domu někdo vloupal. Policisté byli po příjezdu na místo připraveni konfrontovat lupiče, ale místo toho objevili ženu s mužem, jak nakládají lízátka vyrobené s příměsí pervitinu do auta a následně nedokáží zavřít kufr, protože ho přeplnili. Vzhled drogy v policistech okamžitě vyvolal podezření, že ji chtěli její výrobci distribuovat i mezi děti. I s kouskem štěstí se však policistům podařilo podezřelou dvojici zadržet a trest za výrobu drog v hodnotě 1 milionu dolarů (~23,4 milionu korun) je určitě nemine.

Domů
Sdílet
Diskuse