Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2017 15:22
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Rodiče s dvěma dětmi prý už 9 let téměř nic nejedli. Celému internetu jsou k smíchu kvůli svým hloupostem o vesmírné energii

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Akahi a Camila žijí už od roku 2008 na vesmírné energii.

Lidé jsou v dnešním světě schopni uvěřit téměř čemukoliv, a tak není divu, že se světovými médii nejnověji prohnal příběh manželského páru, který již dlouhých 9 let prakticky nic nejedl. Akahi Ricardo a Camila Castello společně vychovávají dvě děti, které už teď litujeme, a věří, že člověk k životu nepotřebuje jídlo či vodu, ale klidně mu stačí jen nekonečná vesmírná energie. Svůj zajímavý životní styl poprvé vyzkoušeli ještě v roce 2008 a od té doby ho nezměnili, takže každý týden snědí maximálně třikrát kousek ovoce či zeleniny, ale nepotřebují skoro žádnou vodu a zároveň neznají hlad. Díky tomu, že neutrácejí peníze na jídlo, zase investují do cestování a několik měsíců v roce tráví v Kalifornii, zatímco další měsíce v Ekvádoru.

Velkou motivací k tomu, aby se z nich stali breathariáni, čili lidé žijící jen z jakési vesmírné energie, byla očividně i finanční stránka, protože zejména Akahi se velmi raduje, jak málo peněz musí utrácet v porovnání s ostatními rodinami. Na druhé straně, Akahi na své stránce lidem nabízí i to, že je za téměř 200 dolarů zasvětí do tajů breathariánství pomocí komunity či elektronické knihy, a tak je jasné, že svůj byznys model nezaložil pouze na nekončící touze pomáhat lidem s odstraňováním závislosti na jídle. Jediným štěstím je, že rodiče nenutí své děti žít z vesmírné energie, ale dovolují jim jíst cokoliv, na co právě mají chuť, takže zbytečně neohrožují jejich zdravý vývoj a růst. Jak jeden komentující na Facebooku poznamenal, kdo ví, jak by oba manželé dopadli, kdyby je někdo zavřel na týden do místnosti bez jídla a vody, protože v té chvíli by je možná záhadná vesmírná energie zřejmě opustila. Samozřejmě, žít z vesmírné energie bez jídla a vody definitivně nezkoušej, a pokud se chceš o zdravém stravování dozvědět něco více, raději klikni na Fitcult.



Domů
Sdílet
Diskuse