Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2017 20:12
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Carrie Fisher měla v době smrti ve svém těle kokain, heroin i extázi. Princezna Leia ze Star Wars jimi prý léčila psychické problémy

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hereččina pitva poukázala na přítomnost drog v jejím těle.

Všichni fanoušci ságy Star Wars koncem minulého roku posmutněli, když se na veřejnost dostaly informace o tom, že se herečka Carrie Fisher alias princezna Leia dostala do zdravotních komplikací na palubě letadla směřujícího do amerického Los Angeles. O několik dní později Carrie Fisher zemřela, ale lékaři nedokázali v té chvíli přesně určit příčinu její smrti a zřejmě se to tak brzy ani nepodaří, protože nejnovější zpráva z její pitvy poukazuje na to, že v hereččině těle byly po smrti nalezeny stopy po kokainu, extázi, ale i heroinu. Lékaři předpokládají, že herečka mohla užít kokain přibližně týden před její smrtí, avšak nedokázali přesně určit vliv kokainu na její smrt. Pitva objevila i stopy po heroinu a extázi, ale lékařům se nepodařilo prokázat, kdy tyto dvě látky mohla herečka užít. Původní příčina hereččiny smrti byla určena jako kombinace spánkové apnoe, čili přestávek v dýchání během spánku, a srdečního infarktu. Kromě toho ve stěnách jejích tepen lékaři objevili i tukovou tkáň, která zřejmě přispěla k tomu, že Carrie nakonec odešla na onen svět.
 
Hereččin bratr Todd Fisher se minulý týden vyjádřil, že vůbec není překvapen z přítomnosti různých drog v organismu jeho sestry, protože ona se nikdy netajila jejich užíváním. Prý už jako 13letá kouřila marihuanu a později přešla přes LSD až k tvrdším drogám, čímž si měla léčit i své psychické problémy. Bratr Todd si proto myslí, že příčina její smrti není jedna, ale je jich hned několik.


Domů
Sdílet
Diskuse