Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2017 19:01
Čas čtení 0:00
Denisa Bodková

Přírodní kosmetika je trendem již nějakou dobu. Jaké účinky má pro naši krásu zelený čaj?

MÓDA
Uložit Uložené

Zelený čaj odstraňuje toxiny, redukuje otoky a zmírňuje důsledky stárnutí.

Přírodní kosmetika je trendem již nějakou dobu. Nikoho nepřekvapí, že mnoho z nás upřednostňuje kosmetiku bez konzervantů, přidaných barviv a jiných chemických látek. Nic účinnějšího a hlavně zdravějšího než to, co pochází z přírody, nikdo nevymyslel a ani nevymyslí. Jednou z takových ingrediencí oblíbených nejen v gastronomii, ale i v kosmetice je zelený čaj.

Proč zelený čaj?

Zelený čaj zlepšuje celkový stav pokožky. Odstraňuje toxiny, redukuje otoky a zmírňuje důsledky stárnutí, jakými jsou skvrny, vrásky nebo ochablá pokožka. Jeho účinky se dají dobře zkombinovat s dalšími, v přírodní kosmetice oblíbenými ingrediencemi, jakými jsou rýžový prášek, ovesný prášek a prášek z listů stromu Neem.

  • Rýžový prášek pokožku zbavuje nečistot a nadbytečného kožního mazu, rozjasňuje ji a redukuje příznaky stárnutí. Navíc účinky rýžového prášku oceníte i tehdy, pokud jste měli těžkou noc - zmírňuje totiž kruhy pod očima.
  • Oves je oblíbený nejen v podobě výživných a zdravých ovesných vloček, ale také jako prášek. Oblíbený je díky jeho schopnosti pokožku vyčistit a vyživit. Udržuje v ní přirozenou vlhkost a pomáhá jí v boji proti ekzémům a akné.
  • Strom Neem roste především v Indii. Prášek získaný semletím jeho listů je považován za hotový zázrak. Známý je pro své medicínské a léčebné účinky. Má antiseptické, antioxidační, antivirové a protizánětlivé účinky.

Kombinaci těchto účinných surovin najdete na domácím trhu v podobě exkluzivní novinky - pleťové masky MARK Green Tea Face Mask.

Přírodní kosmetika je trendem již nějakou dobu. Jaké účinky má pro naši krásu zelený čaj?
Zdroj: MARK srcub

Pleťová maska od značky MARK face and body

Přírodní pleťová maska MARK Green Tea Face Mask má podobu zeleného prášku. Aktivizuje se smícháním s vodou. Vznikne tak pasta, která se aplikuje přímo na obličej. Po několika minutách je ji třeba důkladně opláchnout čistou vodou. Celý tento postup opakován 2 - 3krát týdně.
 
Mnohé může překvapit její neobvyklá vůně. Prvotní překvapení se však vyplatí překonat, protože její účinky jsou opravdu skvělé! Redukuje tvorbu kožního mazu, pomáhá při ekzémech, akné a černých tečkách a rovněž zmírňuje důsledky stárnutí. Díky různorodým příznivým účinkům je tato maska oblíbená u mladších i starších věkových kategorií.

Přírodní kosmetika je trendem již nějakou dobu. Jaké účinky má pro naši krásu zelený čaj?
Zdroj: MARK scrub

Vyzkoušejte pleťovou masku MARK Green Tea Face Mask a zelená se stane vaší oblíbenou barvou! Právě díky ní bude vaše pokožka svěží, jemná a krásná, ať jste v jakémkoliv věku!

Domů
Sdílet
Diskuse