Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2017 17:08
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tyler, the Creator spojuje síly s Converse a přináší do nové spolupráce svoji osobitou nápaditost a dynamický přístup

MÓDA CONVERSE
Uložit Uložené

Originální interpret, ze kterého doslova srší kreativita, se s velkým nadšením pouští do spolupráce s ikonickou značkou Converse.

Spolupráce raperů s atraktivními značkami oblečení a tenisek jsou pro fanoušky vždy velkým lákadlem a v konečném důsledku i příjemným zpestřením. I proto jsme velmi rádi, že vám nyní můžeme představit oficiální spolupráci mezi Tylerem, the Creatorem a Converse. Raper sršící kreativitou se s nadšením pouští do prvního společného počinu, kterým je nový model tenisek One Star. Ten byl představen 11. července 2017 a jeho silueta zaujala snad všechny fanoušky jednoduché obuvi, kterou lze spárovat s prakticky čímkoliv.

Tylerův osobitý rukopis je evidentní u každého projektu, na kterém se podílí a jinak tomu není ani v tomto případě. Limitovaná edice tenisek je jedinečným dílem, důkazem čehož je i zvolená a jemu charakteristická světlemodrá barva a grafika na podšívce. Na začátku spolupráce tato limitka potěšila 2 100 fanoušků Tylera, kteří se loni zúčastnili jeho Golf Wang přehlídky. Omezený počet kusů One Star tenisek je v prodeji na Tylerově webové stránce a samozřejmě i na webu Converse. Cena? 100 dolarů.

Více info na www.conversecz.com.

Domů
Sdílet
Diskuse