Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2017 12:07
Čas čtení 0:00
Daniel Michalík

Proč je Harry Styles z Dunkirku přirovnáván k Heathu Ledgerovi? Herec svým výkonem překvapuje po celém světě

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ze zpěváka herec. Dunkirku se už nemůžeme dočkat.

O Nolanově Dunkirku se toho v poslední době dozvídáme stále více. První ohlasy na film se nesou podle očekávání, tedy můžeme se klidně těšit na velkolepou válečnou pecku plnou napětí a emocí. Jednou z dalších otázek, které se začaly v poslední době rozebírat, bylo obsazení Harryho Stylese do role vojáka Alexe. Chris Harryho před Dunkirkem ani neznal, tedy konkrétněji, nebyl si vědom jeho slávy díky popularitě One Direction. Podle jeho slov o něm hovořily dokonce jeho děti, ale Nolan doplňuje, že Harry byl pro něj dobrou volbou díky jeho talentu a místo v týmu si právem zasloužil.

Proč je Harry Styles z Dunkirku přirovnáván k Heathu Ledgerovi? Herec svým výkonem překvapuje po celém světě
Zdroj: Warner Bros.

Styles se na film těšil téměř jako na žádný jiný, a to v té době dokonce ani nebyl obsazen do své role. On sám byl s natáčením velmi spokojen a nezapomněl zmínit ani fakt, jak skvěle se mu s Chrisem a jeho štábem pracovalo. A co samotný režisér? Překvapila nás i informace, že Nolan přirovnává obsazení Harryho k Heathu Ledgerovi a jeho postavě Jokera - tedy viděl v obou hercích podobnou jiskru: „Když jsem obsadil Heatha do role Jokera, vyvolalo to hodně překvapených reakcí a lidé o tom často diskutovali. Musím věřit svým instinktům. Harry Styles je v Dunkirku perfektní.“ Heath byl výjimečným hercem a doufáme, že Styles překvapí i nás.
 
A co říkají prvotní ohlasy? Nejen že je Dunkirk hodnocen na výbornou, ale kritici chválí i výkon Harryho Stylese, čímž potvrzují Nolanův výběr.

Proč je Harry Styles z Dunkirku přirovnáván k Heathu Ledgerovi? Herec svým výkonem překvapuje po celém světě
Zdroj: twitter
Domů
Sdílet
Diskuse