Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2017 23:20
Čas čtení 0:00
johnnybravo

McGregor Mayweatherovi pomyslně naplácal a pak ho ještě chytil za hlavu. Londýnská tiskovka završila mediální šílenství posledních dnů

SPORT
Uložit Uložené

Tiskovka v Londýně byla poslední ze série.

Evropští fanoušci se konečně dočkali a Floyd Mayweather s Conorem McGregorem úspěšně završili svou čtvrtou tiskovou konferenci před blížícím se srpnovým soubojem. Všem bylo předem jasné, že Floyd příliš mnoho fanoušků v Londýně nenajde, což se nakonec i potvrdilo, protože v provizorním ringu diváci oslavovali irského bojovníka a Floyd si mnoho podpory z publika nevyslyšel. I dnešní poslední tiskovka přinesla pár zajímavých momentů, McGregor v sobě zase jednou nezapřel velkého showmana a verbálně i neverbálně měl navrch, protože Floyd nedokázal za čtyři dny vymyslet nic jiného než „quitter“ a „tap tap tap“.
 
Už na začátku dostal Mayweather od McGregora pomyslný výprask a v momentě, kdy se boxer otočil, Conor začal rukama naznačovat, jak ho plácá po zadku. Vzájemné dotyky však později přešly z pomyslné hranice do skutečnosti, protože McGregor při jedné z procházek po ringu chytil Mayweatherovu hlavu, což se mu samozřejmě nelíbilo a Ir tak byl po celou dobu ve střehu, zda mu Mayweather nebude chtít provést něco podobného. Na konci celé tiskovky dostali ještě novináři příležitost zeptat se na pár otázek, což vyvrcholilo tak, že Conor znovu zopakoval svou předpověď o tom, jak Floyd půjde k zemi do konce čtvrtého kola. Mediální šílenství je tedy za námi, ale v následujících týdnech můžeme očekávat souboje na sociálních sítích, které pak za 6 týdnů nahradí vytoužený souboj.




 





Domů
Sdílet
Diskuse