Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2017 22:04
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Paradémoni se snaží podrobit si naši planetu, ale Justice League to nemůže nechat bez odezvy. DC hrdinové vedení Batmanem vyrážejí do boje

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nový trailer slibuje efekty nabitý velkofilm.

Batman v Superman sice nedopadl úplně na jedničku, ale Zack Snyder má nyní šanci na reparát. Snad si u Justice League vzpomene na kvalitu Man of Steel či Watchmen. Bruce Wayne znovu objevil svoji víru v lidstvo a spolu s Wonder Woman (Gal Gadot) začíná dávat dohromady tým superhrdinů. Chybět nebude Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) a Flash (Ezra Miller). Společně budou čelit hrozbě blížící se z dalekého kosmu - vojska generála Steppenwolfa (Ciarán Hinds) už totiž klepou na dveře.
 
Na scénáři makal Chris Terrine (Argo, BvS) a herecké sestavení doplní Amy Adams, která opět ztvární Lois Lane, J. K. Simmons jako komisař Gordon, Willem Dafoe v roli Atlanťana Nuidisa Vulka, Billy Crudup alias otec Flashe Henry Allen, no a objeví se i staré známé Amazonky - Connie Nielsen jako Hippolyta a Robin Wright v roli Antiope. Nebude chybět Jeremy Irons jako věrný komorník Alfred a svoji roli v událostech by měl sehrát i Jesse Eisenberg v roli maniakálního Lexe Luthora. Trailer působí patřičně epický a řemeslo má Snyder zkrátka v ruce. Dostaneme tedy tentokrát týmovku, ze které budou nadšeni diváci i recenzenti? Justice League dorazí do českých kin 16. listopadu 2017.

Paradémoni se snaží podrobit si naši planetu, ale Justice League to nemůže nechat bez odezvy. DC hrdinové vedení Batmanem vyrážejí do boje
Zdroj: Warner Bros.

Domů
Sdílet
Diskuse