Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2017 10:42
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Souboj mezi Mayweatherem a McGregorem pokračuje. Ir tentokrát vytáhl starý dres hráče NBA, který spal s Floydovou přítelkyní

SPORT
Uložit Uložené

Šampióni se proti sobě postaví až v závěru srpna, ale ještě předtím se pravděpodobně dočkáme více podobných výstřelků.

Dlouho očekávaný a ostře sledovaný souboj dvou šampionů se nezadržitelně blíží. I když se Conor McGregor a Floyd Mayweather setkají ve společném zápase až 26. srpna, už teď se jim úspěšně daří bavit širokou veřejnost vystoupeními na tiskových konferencích a vlastně všude, kam se pohnou. Oba neskrývají přesvědčení o tom, že si do ringu jdou pro vítězství a pokora je snad jediné, co bychom u obou hledali marně. Tentokrát zaútočil podpásovkou právě Ir, který se pravděpodobně velmi dobře orientuje ve Floydově životě. Oblékl si totiž dres Golden State Warriors s číslem 23, který v minulosti nosil i C.J. Watson.
 
Právě tento dres měl Mayweatherovi připomenout jeho minulost a odsouzení za domácí násilí na matce jeho tří dětí Josie Harris ještě z roku 2012, za které si musel Floyd odsedět 90 dní. No a tak trochu s tím souvisí i SMS zprávy mezi Josie a Watsonem. Conor však nemyslel na to, že stejný dres nosí v současnosti i jiný hráč Warriors, který ho očividně necení a naplno se do něj pustil prostřednictvím Instagramu, kde si vyměnili i pár upřímných vzkazů.

 

We rocking with Floyd bro not you... take that off bruh @thenotoriousmma

Príspevok, ktorý zdieľa Draymond Green (@money23green),

Domů
Sdílet
Diskuse