Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2017 19:40
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Jaké filmy jsou potvrzeny pro DCEU do budoucna a co nového jsme se dozvěděli o Batgirl a Wonder Woman 2?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Warner Bros. představilo hned devět připravovaných komiksovek.

Během včerejšího DC panelu v rámci Comic-Conu jsme se dočkali hned několika zajímavých novinek a informací. Kromě trailerů či klipů jsme dostali i seznam filmů, které ve Warner Bros. plánují zapracovat do svého DC univerza. K většině z nich nebyl přiřazen žádný datum, s jistotou však můžeme říci, že ve studiu momentálně pracují na devíti nových snímcích. Následující seznam je seřazen podle pořadí, v jakém byly jednotlivé snímky představeny:

Aquaman

Shazam

Suicide Squad 2

The Batman

Justice League Dark

Batgirl

Green Lantern Corps

The Flash / Flashpoint

Wonder Woman 2

Jaké filmy jsou potvrzeny pro DCEU do budoucna a co nového jsme se dozvěděli o Batgirl a Wonder Woman 2?
Zdroj: Warner Bros. Interactive Entertainment

O Aquamanovi nebo Flashovi jsme se už rozepsali (například tady a tady), proto si nyní posvítíme na projekty, o nichž máme alespoň nějaké nové informace. Už víme, že Batgirl dostal na starosti Joss Whedon. Ten právě finišuje s dotáčkami pro Snyderovu Justice League, hned potom ale začne pracovat na sólovce půvabné hrdinky a Batmanově sidekicku. Šéf DCEU Geoff Johns se na margo projektu vyjádřil následovně:
 
„Batman je víc než jen samotný Batman. S Jossem Whedonem budeme pracovat Batgirl, začne se natáčet příští rok. A to je jen začátek! Chceme prozkoumat Batmanovo univerzum s úplně novým přístupem a pořádně důkladně.“
 
Pokud tedy vše dobře půjde, první klapka k Batgirl by mohla padnout už v roce 2018. Zatím není známo, kdo si ji zahraje, ale ve hře jsou údajně i Katherine Langford, Elle Fanning, Jane Levy či Emma Roberts.

Jaké filmy jsou potvrzeny pro DCEU do budoucna a co nového jsme se dozvěděli o Batgirl a Wonder Woman 2?
Zdroj: Warner Bros.

Další zajímavý projekt je Wonder Woman 2. První díl znamenal pro DCEU ohromnou vzpruhu, získal pochvalu kritiků (zejména v USA) a stále je v kinech hojně navštěvován. O pokračování se začalo mluvit prakticky ještě před premiérou jednotky. Geoff Johns potvrdil, že momentálně začíná svoji práci na scénáři, na kterém bude spolupracovat s režisérkou Patty Jenkins (Johns pomáhal na scénáři i u jednotky, ačkoli nebyl uveden v titulcích). Zatím není znám předpokládaný začátek produkce.

Jak se vám líbí seznam připravovaných filmů? Který z nich byste rádi viděli co nejdříve?

Domů
Sdílet
Diskuse