Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. srpna 2017 11:57
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Slon se rozběhl a udupal lovce k smrti. I když jde o tragédii, na internetu lidé nemají pro muže moc pochopení

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Lovci neočekávali, že se na ně slon rozběhne.

Profesionální lov zvířat v různých afrických zemích je legální záležitostí, pokud má člověk potřebná povolení, avšak po morální stránce považují lidé sportovní lovce za odporné jedince. Lovit ohrožená a vzácná zvířata jen kvůli trofeji, to právě není nejlepším příklad mírumilovného soužití a konzervace jednotlivých druhů, a tak se to vymstilo i jednomu argentinskému lovci. Jose Monzalvez se s partou lovců vydal do Namibie, aby si domů odnesl trofej slona, což se mu nejenže nepodařilo, ale domů už neodešel ani on.

Slona lovil v soukromé rezervaci i s potřebnými povoleními, jenže zvířeti se na druhý svět bez boje odcházet nechtělo. 46letý lovec se v jednu chvíli ocitl přímo před slonem, který ucítil příležitost a překvapený lovec už nestihl vystřelit. Obrovské zvíře ho udupalo k smrti, a přesto, že jde o tragédii a ztráta každého lidského života je smutnou záležitostí, lidé na internetu neměli pro 46letého lovce moc pochopení. Nejde dokonce ani o prvního lovce, jehož letos udupal slon k smrti, protože před pár měsíci jsme psali o tom, jak další profesionální lovec přišel o život poté, co na něj slon spadl.


Domů
Sdílet
Diskuse