Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. srpna 2017 20:05
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Sexy Margot Robbie prošla kvůli nové roli neuvěřitelnou změnou. Jako královnu Alžbětu I. ji asi nepoznáte

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Margot? Jsi to ty?

Už jsme vám na Filmkultu přinesli informaci, že Margot Robbie si zahraje po boku Saoirse Ronan v historickém dramatu Mary, Queen of Scots. Margot si zahraje královnu Alžbětu I. a aby se jí co nejvíce přiblížila, neváhala projít poměrně radikální změnou vzhledu. Její známá blond hříva padla z větší části za oběť nůžkám a vlasy si obarvila na zrzavo. Maskéři výrazně upravili i její nos a pleť, aby byla podoba s královnou Anglie dokonalá. Alžbětu I. již v minulosti ztvárnilo několik skvělých hereček jako Judi Dench, Cate Blanchett, Bette Davis, Helen Mirren či Miranda Richardson. Margot Robbie se tak ocitá ve výborné společnosti, doufejme, že se svým výkonem zmiňovaným herečkám minimálně vyrovná.

Příběh Mary, Queen of Scots se bude točit hlavně kolem dvojice silných a charismatických žen: Marie Stuartovny (Saoirse Ronan) a Alžběty I. (Margot Robbie). Stuartovna se uchází o trůn Skotska, ten však spadá pod vládu Alžběty I. Protože Marie Stuartovna se nechce nároků na trůn vzdát, začne ji královna považovat za nebezpečnou. O režii se postará Josie Rourke a kromě zmíněných hereček uvidíme i Guye Pearce (Memento), Jacka Lowden (Dunkirk), Joea Alwyn (The Sense of an Ending), Martina Compstona (Sweet Sixteen) a Davida Tennanta (Doctor Who). Premiéra se uskuteční v průběhu roku 2018.

Všechny fotografie Margotiny přeměny

si můžete prohlédnout na této stránce.

Domů
Sdílet
Diskuse