Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2017 12:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jaromír Jágr si podle všeho zahraje ještě minimálně jednu sezónu v NHL. Má sice už 45 let, ale pro nejlepší ligu světa je stále kapacita

SPORT
Uložit Uložené

Jarda by měl už brzy podepsat smlouvu s klubem New Jersey, kde naposledy působil před dvěma lety.

Česká hokejová legenda momentálně žije v nejistotě, protože po více než dvaceti letech v NHL mu hrozí, že by nemusel dostat kontrakt a poslední nadějí by pro něj byl evropský led. I když má už 45 let, na ledě vždy působí jako plnohodnotná opora týmu a ve srovnání s mladšími kolegy často vyčnívá ve všech disciplínách. A tím máme na mysli i rychlost. Tuto skutečnost si samozřejmě nejprestižnější liga světa stále uvědomuje, ale v jeho věku je přece jen podstatně větší pravděpodobnost nějakého zranění, což by mohlo být pro jeho budoucí působiště problémem. Ať už v základní části, nebo v play-off.
 
Všechno ale nasvědčuje tomu, že Jardu v NHL ještě minimálně během příští sezóny uvidíme. S týmem New Jersey, kam by se vrátil po dvou letech, nyní probíhají vážná vyjednávání. Podle Canadian Sportsnet už Devils projevili zájem a problém by neměl být ani s platovým stropem, kde mají červení stále dostatek prostoru. Jágr by měl naplnit místo po Travisovi Zajacovi a stát se jedním z ofenzivních tahounů. Mladý Travis bude kvůli zranění většinu základní části mimo.

Domů
Sdílet
Diskuse