Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. srpna 2017 21:19
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Conor McGregor plánuje vymyslet nový sport. Když prý zatočí s Mayweatherem, vymyslí úplnou novinku

SPORT
Uložit Uložené

Odvážný Ir chce po Floydově destrukci změnit pravidla.

Očekávaný zápas mezi Conorem McGregorem a Floydem Mayweatherem se blíží raketovou rychlostí a oba zápasníci už řekli několik odvážných prohlášení - i když má v tomto směru Ir jasnou převahu. Conor svými větami nepřestává překvapovat a v rozhovoru pro Sky Sports prohlásil, že po tom, co zničí Mayweathera, má v plánu začít i svůj vlastní sport. Mimochodem, článek shrnuty poslední nabitou tiskovku najde zde.

„Mohl bych vytvořit svůj vlastní hybrid dvou sportů. Když toto vyhraju, vychutnám si vítězství a popřemýšlím nad novým soupeřem.“ Conor zatím v hlavě zřejmě nemá hotovou představu, ale sport by měl kombinovat box a disciplíny MMA, rozhodně bychom neměli očekávat nic mimo ring. Conor navíc, žvýkajíc žvýkačku, dodal, že je králem všech bojových umění, proto bychom rozhodně neměli čekat, že jeho nápad bude zklamáním. Uvažoval jsem, že po dobytí oktagonu a ringu bych založil mou vlastní kombinaci dvousportů.“ Následně zaprovokoval a prohlásil, aby se každý zápasník, kdo se cítí být dostatečně mužným, postavil před něj. „Budu bojovat proti každému.“ Jeho vlastní verzi sportu si však nechává na řešení až po zápase s Floydem. Sám však naznačil, že bude bojovat za to, aby změnil styl zápasů.

Čas: 1:14:16.

Domů
Sdílet
Diskuse