Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2017 13:44
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Seleně Gomez darovala nejlepší kamarádka ledvinu, aby jí zachránila život. Zpěvačka ji potřebovala kvůli své diagnóze

Uložit Uložené

Selena je momentálně v dobrém stavu a dostává se zpět do formy.

Zpěvačka Selena Gomez se již několik let trápí s diagnózou zvanou lupus. Chronické autoimunitní onemocnění ji už párkrát v minulosti na pár týdnů či měsíců vyřadilo z pracovního nasazení, ale v první polovině tohoto roku vydala Selena novou hudbu a nejhorší momenty se zdály být zvládnuté a zapomenuté. Většinu tohoto léta však strávila v soukromí a na veřejnosti se příliš neukazovala, což později vysvětlila v emotivním příspěvku na Instagramu, který ji zobrazuje ležet bok po boku se svou nejlepší kamarádkou Francií na nemocničních lůžkách.
 
Selenina diagnóza se dostala do vážného stavu a lékaři jí vysvětlili, že bez urgentní transplantace ledviny se její stav bude zhoršovat. Zpěvačka vzala zprávu s chladnou hlavou a i když jsou čekací listiny na transplantace orgánů pořádně dlouhé, jejím vykoupením se stala nejlepší kamarádka Francia Raisa, jejíž ledvina po vyšetřeních mohla přesně zapasovat do zpěvaččina těla a Francis dlouho s rozhodnutím neváhala. Svou ledvinu Seleně darovala a zpěvačka je na tom již mnohem lépe a momentálně se zotavuje, aby mohla pokračovat v promovaní nových skladeb. Lupus, kterým trpí, je podle jejích slov stále nepochopeným onemocněním a ona se v následujícím období bude se svými fanoušky snažit sdílet momenty z posledních měsíců, aby onemocnění a jeho následky přiblížila široké veřejnosti.

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/

Příspěvek sdílený Selena Gomez (@selenagomez),


Domů
Sdílet
Diskuse