Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2017 13:43
Čas čtení 0:00
Marek R.

Mayweather uctil McGregora. Ve svém domě nechal vystavit nádherný obraz irského zápasníka

SPORT
Uložit Uložené

I o tomto má být o sport, o vzájemném respektu.

Od souboje titánů, ve kterém si Ir McGregor a Američan Mayweather přišli na své nejen co se týče sportovní stránky, ale především té finanční, už uplynul nějaký ten týden a oba pánové si už nyní mohou pohodlně užívat vydělané peníze.

Jak si jistě pamatujete, během tiskových konferencí před samotným zápasem jsme poslouchali spoustu velkohubých vyjádření, soupeři se neustále přetahovali, ale ve skutečnosti se navzájem respektují mnohem více, než by se na první pohled zdálo. A je to jasné hlavně poté, co si americký boxer nechal vyzdobit svůj dům v Beverly Hills.

Svou nejnovější výzdobou se stihl pochlubit na sociálních sítích a jak můžete vidět, oba aktéři byli takovýmto způsobem zvěčnění. Když na Twitteru spatřili obraz McGregora fanoušci irského bojovníka, okamžitě se jim alespoň trochu vylepšil názor na Floyda. Přesně takto by to ale mělo vypadat. Sportovní velikáni jednoduše respektují své soupeře, protože bez nich by se nedostali tam, kde jsou nyní.

Domů
Sdílet
Diskuse